Midzomer update

We zijn halverwege de zomer en inmiddels hebben we dit voorjaar al weer een flink aantal optredens achter de rug. Van een stoere-mannen-rockfestival tot ‘niet-te-hard-anders-worden-de-vleermuizen-bang’-middag, van Lowlands-achtige-taferelen-bruiloft tot sfeervol folkfestival. Maar de zomer is nog niet voorbij!!!
Zo spelen we op woensdag 15 augustus in ons eigen Roosendaal tijdens Palm Parkies, zetten we een week later de (spiegel)tent op z’n kop in Naaldwijk, gaan we de week erna in Wijhe de Kelten uithangen, de week daarop doen we cultureel verantwoord in Zierikzee et cetera et cetera……
Kortom, genoeg mogelijkheden om Squander Squad te komen bekijken en beluisteren de komende periode. Kijk in onze agenda voor alle data!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *