Nieuwe bassist

Het is inmiddels het slechtst bewaarde geheim van Roosendaal en folkminnend Nederland, maar onze bassist Erik McSiegel stopt met Squander Squad. Niet vanwege uiteenlopende ideeën over de muzikale inhoud, niet vanwege interne ruzies, maar simpelweg omdat Erik met een nieuwe studie is gestart houdt hij te weinig tijd over voor Squander Squad. En dat is zonde, maar wij wensen hem heel veel succes en hopen dat hij erg spijt krijgt van zijn beslissing.
Gelukkig hebben we ook, vrijwel direct, een nieuwe bassist gevonden in de persoon van Paul Rampaart. Deze multi-instrumentalist en graag geziene gast in de Roosendaalse muziekwereld denkt nog tijd te hebben voor een bandje erbij. Fijn, gaan we direct door waar we mee bezig waren, lekker optreden! Op donderdag 25 oktober spelen we, nog zonder Paul, in schouwburg De Kring in Roosendaal, maar op zaterdag 19 januari vindt het eerste officiële optreden plaats met Paul en zelfs nog een gedeelte met Erik. Dat is leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *