Agenda

 • za
  06
  jul
  2019
  n.n.b.Ergens in Standdaarbuiten

  Nou goed, je hebt dus Jasper, van Squander Squad zeg maar. Die heeft ergens gewerkt, waar eerst ook iemand werkte, zeg maar. Die is nu ergens anders gaan werken, maar wilde wel graag een feestje houden deze zomer, zeg maar. Nou en toen dacht ze aan de gezelligste folkband van Zuid-Nederland en stiekem ook daarbuiten, zeg maar. Dan hoef je geen Einstein te zijn om te snappen dat wij dus daar gaan spelen, gezellig hoor. In Standdaarbuiten...zeg maar.

 • za
  27
  jul
  2019
  n.n.b.Héél ver weg...

  Nog niet 100% bevestigd, maar wel 99.9%, dus alvast maar in onze agenda geblokt.

 • di
  27
  aug
  2019
  n.n.b.Niet zo ver weg gelukkig

  Binnenkort bevestigd, maar vooralsnog geheim...

 • vr
  30
  aug
  2019
  zo
  01
  sep
  2019
  21:00Theater De Kring Roosendaal

  Een heus theaterfestival in ons mooie Roosendaal. Op verschillende locaties met verschillende voorstellingen. En daarna is het "nazinderen"! In het theatercafé treden diverse artiesten op, waaronder Squander Squad op zaterdag 31 augustus.
  Zullen we onze theatershow eens voorgeven. Jarek heeft altijd al een monoloog willen houden op het podium en Wieske kan neusfluiten op een éénwieler! Als dat niet bijzonder is?!

 • zo
  17
  nov
  2019
  n.n.b.Bierreclamemuseum Princenhage

  Na 2,5 jaar op de wachtlijst te hebben gestaan, mogen we toch op audiëntie komen in het Bierreclamemuseum te Princenhage, je weet wel, bij Breda. Blijkbaar wil iedereen daar komen spelen, want er is een gaatje vrij in november 2019. 2019! Is dat wat? Maar goed, de datum is geprikt. Kunnen we nog even repeteren voor die tijd. Moet het vast goed komen.
  Nu al zin in!