Agenda

 • vr
  17
  mrt
  2017
  21:00Grand Cafe Chagall Roosendaal

  We mogen zowaar terugkomen. Na een mooi feestje vorig jaar met St. Patrick's Day, wat blijkbaar van beide kanten beviel, zijn we d'r weer! Terug in Chagall en wederom met St. Patrick's Day. Dus zoek je groene hoed, je baard en trek je dansschoenen aan, jij sexy klein zwijntje!

 • vr
  14
  apr
  2017
  21:00English Pub North End Leiden

  Op naar Leiden, dat is weer wat anders dan Stampersgat. Een heuse English Pub, een Brabantse folkband en Leids publiek, dat belooft een dampend avondje te worden!

 • vr
  12
  mei
  2017
  21:30Ruby's Irish Pub

  We gaan naar Tilburg en wel naar Ruby's Irish Pub. En volgens de schoonbroer, van de buurvrouw van mijn achternicht, weten ze wel hoe ze daar een mooi feestje kunnen bouwen. Dat wordt een fijn avondje in Tilburg!

 • vr
  26
  mei
  2017
  n.n.b.Mad Molly's Irish Pub Breda

  Zoals gezegd spelen wij geen jazz en ook geen blues, geen new wave en ook geen brass band muziek. Wat dan wel? Folk, gewoon folk! Is dat cultureel verantwoord? Nèh...maar wel zeer gezellig! Zeker in Mad Molly's in Breda en zeker tijdens het Breda Jazz Festival! Dat wordt proppen en zweten, heerlijk!

 • za
  27
  mei
  2017
  17:00Park Vrouwenhof Roosendaal

  Een nieuw folkfestival in Roosendaal? Daar hoort natuurlijk de folkband voor Roosendaal bij! Op zaterdag 27 mei wordt het Vrouwenhof een grote openluchtpub, met verschillende folkbands en dus jullie eigen Roosendaalse knuffel-Ieren!

 • zo
  25
  jun
  2017
  Guinnizz music & sport pub Valkenswaard

  Wegens een korenmiddag (korenmiddag?) wordt er een nieuwe datum geprikt voor ons feestje in de kempen!

  De gezelligste pub van de Kempen? De gezelligste folkband van Zuid-Nederland? Als dat geen feest wordt? Ik kan me het niet voorstellen! Dus vrienden en vriendinnen uit de Kempen, komt allen!

 • za
  09
  sep
  2017
  n.n.b.Ergens in Zeeland

  Squander Squad is gevraagd als bruidsmeisje. We nemen onze rozenblaadjes mee en zullen, na de plechtigheid zorgen voor een stemmig feestje. Dat wordt een gezellige openingsdans!

 • zo
  01
  okt
  2017
  13:30Galerie Ton in Rucphen

  Doen die jongens en dat meisje van Squander Squad dan nooit eens iets cultureels? Nou ja, eigenlijk wel. Op zondag 1 oktober zijn wij gevraagd om de opening van Galerie Ton in Rucphen te voorzien van een stukje muziek. Een galerie voor moderne kunst, als ze ons maar niet aan de muur hangen!

 • vr
  24
  nov
  2017
  21:30Café de Speeltuin Breda

  Als kers op de taart spelen we op vrijdag 24 november in Breda, tijdens Friday on the Rocks, in café de Speeltuin. Het schijnt een familiefeestje te zijn van onze drummer, dus dat wordt gegarandeerd gezellig. Samen met een ander bandje, maar welke is nog een verassing. Dus op naar de familie Rocks in Breda. Hartstikke leuk, echt wel! En blijkt ook nog Vuig met ons deze avond te vullen. Dubbel feest!

 • za
  25
  nov
  2017
  21:00O'Carolan's Irish Pub Bergen op Zoom

  Een goede buur is je beste vriend. Op visite dus bij onze gezellige buurtjes in Bergen op Zoom. De Irish Pub is zaterdag 25 november van ons. Nemen we een bloemetje mee, wordt zeker een prima avondje en een mooie gelegenheid elkaar eens goed te leren kennen. Wij zijn Squander Squad!

 • vr
  08
  dec
  2017
  21:00StudioGonz

  StudioGonz organiseert eens in de zo veel tijd een Friday Folk feestje en laten wij, van Squander Squad, nu net dol zijn op Friday Folk feestjes. En op blokjes kaas, maar dat komt vast ook goed in Gouda. De avond kan nu al niet meer stuk, zeker het weekend na Sinterklaas. Dan is het weer tijd voor een goed stukje muziek, Squander Squad muziek! Tot 8 december.

 • za
  09
  dec
  2017
  21:00Café de Sjoes Roosendaal

  Het is er weer tijd voor, de "berrr" zit weer in de maand. Op zaterdag 9 december toveren we café De Sjoes in Roosendaal weer om tot de pubbigste kroeg van de stad. Guinness, Irish stew en de kleine dikke kabouters van Squander Squad. Dansen tot je er bij neervalt. Je hoeft helemaal niet met het vliegtuig om een avondje in Ierland te verblijven.

 • vr
  22
  dec
  2017
  n.n.b.Gebouw T Bergen op Zoom

  Een match made in heaven. Wat een feest. En iets met eenden. We mogen de avond aftrappen waarop Pater Moeskroen komt spelen in Gebouw T, bij onze buurtjes in Bergen op Zoom. Ff sfeer maken, publiek overrompelen en daarna, onder het genot van een biertje luisteren naar de Nederlandse meesters van de folk. Leuk hoor!