Agenda

 • za
  20
  jan
  2018
  18:20De Moriaan Roosendaal

  Een besloten feestje in Roosendaal? Echt niet, het is bekend, wij spelen tijdens het officiële Telbal in Roosendaal. Na het rondbrengen van de Kwakkelkrant is er een feestje, ter ere van alle bezorgers. Met een hapje en een drankje en een stukje fijne muziek van Hepie en de Hepies. Als dat geen topfeest wordt, weten wij het ook niet meer!

 • zo
  25
  feb
  2018
  17:00Bierreclamemuseum Breda

  GEANNULEERD! Helaas, wegens blessures kunnen we helaas niet komen spelen in Breda, maar niet getreurd, we plannen een nieuwe datum!

  De vorige keer ging het dak er al af. Hoe moet dan dan nu? Neem je paraplu mee voor weer een fantastisch middagje/avondje in het gezelligste museum van Nederland! Want in geen enkel ander museum schenken ze zo veel verschillende bieren als in het Bierreclamemuseum. Jezelf ontwikkelen met kunst en informatie, heerlijke bieren drinken én een mooi stukje muziek van het meisje en de jongens van Squander Squad. Fiesta!

 • za
  10
  mrt
  2018
  n.n.b.De Graauwe Hengst Schiedam

  De Graauwe Hengst, een naam die klinkt als een klok. Verder laat de website ons nogal in het duister tasten. Wat weten we wel? Dat Berend 3 sleutels kwijt is en dat het vroeger de Quibus heette. Maar goed, zij willen Squander Squad, dan krijgen ze Squander Squad. Zaterdag 10 maart, in het altijd mooie Schiedam.

 • vr
  16
  mrt
  2018
  20:00D'n Bogerd in Druten

  Krijgen we mail uit Druten. Druten? Wikipedia vertelt ons gelukkig dat we naar Gelderland mogen, maar da's eigenlijk net een soort Brabant. In ieder geval dezelfde gezelligheid. Vragen ze of we in hun theater willen spelen, maar dan niet in de zaal, maar in de foyer, lekker tussen de mensen. Ook al zo gezellig. De avond voor St. Patrick's Day. Vooruit dan, beginnen we gewoon een avondje eerder. Vervelend zeg. Dus gaan we richting Druten, komen we daar ook eens een keertje.

 • za
  17
  mrt
  2018
  19:00Wilhelminaplein Someren

  We gaan niet naar Deurne, we gaan niet naar Enschede, we gaan niet naar Dordrecht, maar we gaan naar Someren dit jaar met St Patrick's Day. En dan? Er komt een grote feesttent te staan en een uitgebreid programma, ter ere van het leukste feestje van het jaar! En wij mogen komen spelen. Op zaterdagavond. Ierse bieren, gezellige Oost-Brabanders en het zooitje uit Roosendaal. Een match made in Irish Heaven!

 • vr
  06
  apr
  2018
  21:00Schouwburg De Kring Roosendaal

  Squander Squad doet de deur wel dicht. Nadat Pater Moeskroen klaar is in de grote zaal van Schouwburg De Kring, zullen wij het licht wel uitdoen. Nadat we zelf nog één of twee nummertjes hebben gedaan. Oftewel een feestje na een feestje. Want waarom zou je stoppen wanneer het net gezellig is geworden?

 • za
  14
  apr
  2018
  -Mad Molly's Irish Pub Breda

  Tja, ooievaars, beschuit en muisjes en poepluiers gaan niet zo goed samen met een feestje in de gezelligste pub van West-Brabant. Weet je wat we doen, we plannen gewoon een nieuwe datum, van de zomer, lekker zweten!

  Dat was leuk zeg. Squander Squad tijdens het jazzfestival van Breda in Mad Molly's. Biertje, dansje en uit volle borst meezingen! Gelukkig hebben we de foto's nog...
  En wat nog veel leuker is, de liefde is wederzijds! Mogen we het gewoon nog eens dunnetjes over komen doen. Zaterdag 14 april terug naar Breda, terug naar Mad Molly's. En je weet wat ze zeggen over de tweede keer...!

 • do
  03
  mei
  2018
  20:30Geheim

  Squander Squad gaat weer eens trouwen, nou ja, we mogen er weer eens bijzijn. Jurk, mooi pak en een gezellige openingsdans. Vast Drunken Lullubies, dan wordt het een enthousiast huwelijk! En wij mogen getuigen, als we de ringen maar niet laten vallen. Waar, da's geheim, want wij zijn het cadeautje van de bruidegom voor de bruid. Kan niet beter!

 • zo
  27
  mei
  2018
  n.n.b.Ovezande

  Klomppop 2018 met Squander Squad. Een meer dan tof festival in de Zak van Zuid Beveland. Met bands als Moss, Rondé en Kraantje Pappie.
  Na een try-out deze zomer in Ovezande, mogen we terugkomen voor de real deal. Naar alle waarschijnlijkheid spelen we in de middag een akoestisch setje en even later nog versterkt. Da's dus 2 keer Squander Squad voor de prijs van één! Tot dan!

 • vr
  01
  jun
  2018
  n.v.t.Ergens in de buurt van Utrecht

  JA, JA, JA, en nog eens JA! We blijven voorlopig op onze roze wolkjes rondhangen. We mogen weer figureren op een trouwerij. En we gaan deze keer richting Utrecht. Een feestje in festivalstijl, of wij interesse hadden. En of we interesse hebben! Toch die openingsdans nog maar eens goed instuderen.

 • za
  23
  jun
  2018
  13:00Fort Everdingen

  WÁTTUH? Nou enige uitleg is op z'n plaats. PINT is een "bierconsumentenvereninging". Jaja, da's een mooie omschrijving. Maar nou organiseren zij een leuk dagje voor de leden. In Fort Everdingen, van de Hollands Waterlinie. Oftewel, een dagje geschiedenis opsnuiven, onder het genot van het consumeren van bier. Daar moeten we bij zijn, voegen we nog wat muzikaal geneuzel toe. Klinkt als een goeie combi.

 • za
  14
  jul
  2018
  19:00Nisse

  We gaan terug naar de Zak van Zuid-Beveland, want het is daar altijd goed toeven. Niet naar Ovezande, maar naar hun buren in Nisse. Daar houden ze ook van goede muziek en gezelligheid. En Squander Squad dus, want we mogen komen spelen tijdens het muziekfestival daar. Het lijkt wel een echte tour daar in Zeeland, De Squander Zak Tour, nu nog bandshirts! Heel de dag allerlei muziek en vanaf een uurtje of 19.00 Squander Squad.
  http://www.pastorale.nl/

 • wo
  15
  aug
  2018
  21:30Vrouwenhofpark Roosendaal

  Twee lokale talentvolle bands betreden op woensdag 15 augustus het podium van Palm Parkies in Roosendaal tijdens Parkies Pop. Gelukkig vindt de organisatie Squander Squad talentvol en lokaal! De avond begint om 20:15 met funky band HIP en wordt door ons met een flinke dosis feestfolk afgesloten om 21:30. Lekker weertje, lekker biertje en lekkere muziek op deze zomeravond in het Vrouwenhofpark.

  www.palmparkies.nl

 • wo
  22
  aug
  2018
  20:30Spiegeltent van Tijnplein Naaldwijk

  Bijna een hele week lang is het feest in Naaldwijk!! En wie feest zegt of roept, zegt of roept natuurlijk Squander Squad. We zijn dan ook gevraagd om op woensdag 22 augustus te komen spelen. Samen met de folkband Woodworks gaan we er een folkfeest van maken in de Spiegeltent.

  www.naaldwijksefeesten.nl

 • za
  01
  sep
  2018
  17:00 Park Weijtendaal in Wijhe

  Een Keltisch Festival tijdens de Wiejese Diekdaegen. Watte? Nou een Keltisch Festival daar in Overijssel. Met een strongest man competitie. Misschien slaan we die maar over. Maar spelen komen we wel. En hoe! Dan zullen we eens kijken hoe Keltisch iedereen is daar! En kijken of ze van een stoempertje houden, wordt vast een leuk dagje uit! Nog maar een paar nachtjes slapen...

  www.diekdaegen.nl/keltisch-festival-wijhe

 • za
  08
  sep
  2018
  16:00Havenplein Zierikzee

  Verschillende muziekoptredens op bijzondere binnen- en buitenlocaties in Zierikzee. Het gratis tweedaagse muziekfestival Muziek Monumentaal is elk jaar voor en tijdens de Nationale Open Monumentendag. Aangezien wij zelf ook al richting 'monumentenleeftijd' gaan mag Squander Squad het programma van zaterdag op het Havenplein afsluiten om 16:00.

  http://www.muziekmonumentaal.nl/

   

 • za
  22
  sep
  2018
  21:30Mad Molly's Irish Pub Breda

  Poging 2 van optreden 2. Vorige keer bleek onze bassist net vader te zijn geworden, vlak voor het optreden in Breda. Hebben we het toch maar even uitgesteld. Guinness en beschuit met muisjes is niet de beste combinatie. Guinness en Squander Squad daarentegen wel. Komt allen, naar de kleinste, gezelligste en warmste pub van Zuid-Nederland. Dat wordt zweten als vanouds!

  www.madmollysirishpub.nl

 • do
  25
  okt
  2018
  21:30Schouwburg De Kring Roosendaal
  Harmonie Oranje is uitgenodigd om dit jaar het bevrijdingsconcert te organiseren, waarbij stil wordt gestaan bij de bevrijding van Roosendaal in 1944. Nu zijn wij met Squander Squad wederom gevraagd om na afloop een gepast feestje te bouwen in de foyer en daar zeggen wij geen nee tegen. Er zijn zelfs plannen voor een samenwerking tijdens het optreden van de harmonie. Is me dat wat?!
  De afterparty begint direct na het concert om 21:30.
  Voor het bevrijdingsconcert kunnen op dit moment nog geen kaarten gekocht worden.