Agenda

 • za
  19
  jan
  2019
  n.n.b.Café de Sjoes Roosendaal

  Het eerste optreden met onze nieuwe bassist is gepland. Wat? Wie? Nou onze nieuwe bassist zal op zaterdag 19 januari acte de présence geven tijdens ons, inmiddels, jaarlijkse feestje in Café de Sjoes in ons eigen Roosendaal. Zoals eerder gezegd, de Ierste kroeg van ons mooie stadje.
  En hoe zit het dan met Erik? Nou die komt ook nog een paar laatste nummertjes meespelen. Kunnen we het goed afsluiten. Kan iedereen daarna z'n adresgegevens uitwisselen, blijven we toch in contact met elkaar. Iedere kerst een kaartje! Tot De Sjoes!

 • vr
  01
  feb
  2019
  n.n.b.n.n.b.

  Een feestje voor een goed doel? Sponsoren vermaken? Ja en ja, wij zijn van de partij. Wij zijn het gezellige, sfeervolle muzikale behangetje. Nog net geen bloemetjesbehang, maar wel net zo huiselijk. Wat een gezelligheid en Squander Squad natuurlijk!

 • za
  16
  mrt
  2019
  21:30Wilhelminaplein Someren

  Na het succes van vorig jaar, mag Squander Squad dit jaar terugkomen om de boel af te sluiten. Was het vorige keer al een dolle boel, dit jaar belooft het een nóg groter feest te worden. Dansen, groene pinten en feesten tot in de kleine uurtjes, daar in het mooie Someren!

 • zo
  17
  mrt
  2019
  17:30Café Breurs Sevenum

  Squander Squad viert dit jaar St Patrick's Day in Sevenum. In Café Breurs zullen we eens kijken hoe Iers ze daar zijn. Dat wordt dansen, springen en meezingen en ongetwijfeld de nodige Ierse biertjes nuttigen. Op naar Limburg voor het leukste folkfeest van het jaar. Gaan we gewoon weer eens terug naar Sevenum.

 • za
  13
  apr
  2019
  n.n.b.Café Kerkzicht Zegge

  Nou, een beetje informatie hebben we alvast. We weten dat "ze" heel druk bezig zijn een Celtic Night te organiseren in Café Kerkzicht in Zegge en dat Woodworks ook komt. Die kennen we nog wel. Gezellig mannen. En Zegge? Da's toch vlakbij? Jazeker, we gaan op de fiets. En het drumstel mag bij Wies achterop! Wanneer er nóg meer informatie is, hoor je het vanzelfsprekend.

 • za
  11
  mei
  2019
  20:00Stadsbrouwerij De Koperen Kat te Delft

  De Koperen Kat! Wat een naam, het zou een Suske en Wiske album kunnen zijn. Maar het is nog beter, het is een heuse stadsbrouwerij. En wij, ons stelletje Brabantse Folkfeesters, mogen komen. Iets met een feestje, kunnen we gelijk even cultuur gaan snuiven in de binnenstad. Het moet niet gekker worden! Delft, here we come!

 • za
  06
  jul
  2019
  n.n.b.Ergens in Standdaarbuiten

  Nou goed, je hebt dus Jasper, van Squander Squad zeg maar. Die heeft ergens gewerkt, waar eerst ook iemand werkte, zeg maar. Die is nu ergens anders gaan werken, maar wilde wel graag een feestje houden deze zomer, zeg maar. Nou en toen dacht ze aan de gezelligste folkband van Zuid-Nederland en stiekem ook daarbuiten, zeg maar. Dan hoef je geen Einstein te zijn om te snappen dat wij dus daar gaan spelen, gezellig hoor. In Standdaarbuiten...zeg maar.

 • zo
  17
  nov
  2019
  n.n.b.Bierreclamemuseum Princenhage

  Na 2,5 jaar op de wachtlijst te hebben gestaan, mogen we toch op audiëntie komen in het Bierreclamemuseum te Princenhage, je weet wel, bij Breda. Blijkbaar wil iedereen daar komen spelen, want er is een gaatje vrij in november 2019. 2019! Is dat wat? Maar goed, de datum is geprikt. Kunnen we nog even repeteren voor die tijd. Moet het vast goed komen.
  Nu al zin in!