Agenda

 • vr
  19
  feb
  2016
  22:00De kring Roosendaal

  De bonnen opmaken!

 • vr
  18
  mrt
  2016
  21:30Chagall Roosendaal
 • zo
  27
  mrt
  2016
  22:00Dok 19 Breda
 • zo
  17
  apr
  2016
  n.n.b.n.n.b.

  Squander Squad speelt akoestisch tijdens een besloten feestje.

 • zo
  05
  jun
  2016
  18:00Vrouwenhofpark Roosendaal

  Dit jaar voor het eerst in het Vrouwenhofpark in Roosendaal en gezamenlijk met het Food Truck Festival. En wij mogen op een nu al legendarische jaargang, na het uit volle borst meezingen met de band IMPAKT (www.impakt.nl), een poging wagen het feestgedruis nog verder te verhogen. Alsof dat geen feest is! Hatsekidee!

   

 • zo
  19
  jun
  2016
  n.n.b.Café 3 Weesgegroetjes in Roosendaal

  Net als vorig jaar gaan een aantal deelnemers de Mont Ventoux beklimmen. Zij organiseren hiervoor een benefietfestival om geld in te zamelen voor dit goede doel. Diverse bands en muzikanten zullen weer het podium vullen en er zullen kraampjes zijn met diverse lekkernijen. Entree is gratis.

 • vr
  21
  okt
  2016
  22:30Cafe Jaxx in Roosendaal

  De tante van Wies is jarig en Squander Squad viert dit mee! Taart, balonnen, slingers en natuurlijk Squander Squad! Tijd om dikke maatjes met Wies d'r tante te worden!

 • za
  29
  okt
  2016
  21:45Drie Linden - Prinsenbeek

  Een heus indoorfestival, met bands, nog meer bands en Squander Squad. Hoe laat? Maakt dat uit, vanaf 19.00 uur kun je gewoon naar alle bands komen kijken! Maar zorg dat je er zeker rond 21.45 uur bent, voor het hoofdpodium. Kijk op de website voor meer info: www.beeklive.nl

 • zo
  30
  okt
  2016
  18:303 Weesgegroetjes Roosendaal

  De 3 W's houden een "reisproeverij". Een watte? Een "reisproeverij" en wij van Squander Squad zijn erbij! Reizen, hapjes, drankjes en een akoestisch achtergrondmuziekje van ons. Ik zeg tijd om te boeken! O ja, het is gratisss!

 • zo
  27
  nov
  2016
  17:00 uurBierreclame museum Breda

  Wat een feest! We mogen met Squander Squad spelen in het Bierreclame museum in Breda. Reclames van allerlei soorten en merken bier en natuurlijk ook een ruim assortiment speciaalbieren. En wij mogen daarbij muziek maken. Does life get any better? I think it not!

 • zo
  11
  dec
  2016
  Het GInneken

  Wegens omstandigheden vanuit de organisatie is er dit jaar gekozen voor een sobere versie van de kerstmarkt. Dit betekend dat een groot aantal live-acts geannuleerd is, waaronder Squander Squad. Helaas pindakaas.

 • vr
  17
  mrt
  2017
  21:00Grand Cafe Chagall Roosendaal

  We mogen zowaar terugkomen. Na een mooi feestje vorig jaar met St. Patrick's Day, wat blijkbaar van beide kanten beviel, zijn we d'r weer! Terug in Chagall en wederom met St. Patrick's Day. Dus zoek je groene hoed, je baard en trek je dansschoenen aan, jij sexy klein zwijntje!

 • vr
  14
  apr
  2017
  21:00English Pub North End Leiden

  Op naar Leiden, dat is weer wat anders dan Stampersgat. Een heuse English Pub, een Brabantse folkband en Leids publiek, dat belooft een dampend avondje te worden!

 • vr
  12
  mei
  2017
  21:30Ruby's Irish Pub

  We gaan naar Tilburg en wel naar Ruby's Irish Pub. En volgens de schoonbroer, van de buurvrouw van mijn achternicht, weten ze wel hoe ze daar een mooi feestje kunnen bouwen. Dat wordt een fijn avondje in Tilburg!

 • vr
  26
  mei
  2017
  n.n.b.Mad Molly's Irish Pub Breda

  Zoals gezegd spelen wij geen jazz en ook geen blues, geen new wave en ook geen brass band muziek. Wat dan wel? Folk, gewoon folk! Is dat cultureel verantwoord? Nèh...maar wel zeer gezellig! Zeker in Mad Molly's in Breda en zeker tijdens het Breda Jazz Festival! Dat wordt proppen en zweten, heerlijk!

 • za
  27
  mei
  2017
  17:00Park Vrouwenhof Roosendaal

  Een nieuw folkfestival in Roosendaal? Daar hoort natuurlijk de folkband voor Roosendaal bij! Op zaterdag 27 mei wordt het Vrouwenhof een grote openluchtpub, met verschillende folkbands en dus jullie eigen Roosendaalse knuffel-Ieren!

 • zo
  25
  jun
  2017
  Guinnizz music & sport pub Valkenswaard

  Wegens een korenmiddag (korenmiddag?) wordt er een nieuwe datum geprikt voor ons feestje in de kempen!

  De gezelligste pub van de Kempen? De gezelligste folkband van Zuid-Nederland? Als dat geen feest wordt? Ik kan me het niet voorstellen! Dus vrienden en vriendinnen uit de Kempen, komt allen!

 • za
  09
  sep
  2017
  n.n.b.Ergens in Zeeland

  Squander Squad is gevraagd als bruidsmeisje. We nemen onze rozenblaadjes mee en zullen, na de plechtigheid zorgen voor een stemmig feestje. Dat wordt een gezellige openingsdans!

 • zo
  01
  okt
  2017
  13:30Galerie Ton in Rucphen

  Doen die jongens en dat meisje van Squander Squad dan nooit eens iets cultureels? Nou ja, eigenlijk wel. Op zondag 1 oktober zijn wij gevraagd om de opening van Galerie Ton in Rucphen te voorzien van een stukje muziek. Een galerie voor moderne kunst, als ze ons maar niet aan de muur hangen!

 • vr
  24
  nov
  2017
  21:30Café de Speeltuin Breda

  Als kers op de taart spelen we op vrijdag 24 november in Breda, tijdens Friday on the Rocks, in café de Speeltuin. Het schijnt een familiefeestje te zijn van onze drummer, dus dat wordt gegarandeerd gezellig. Samen met een ander bandje, maar welke is nog een verassing. Dus op naar de familie Rocks in Breda. Hartstikke leuk, echt wel! En blijkt ook nog Vuig met ons deze avond te vullen. Dubbel feest!

 • za
  25
  nov
  2017
  21:00O'Carolan's Irish Pub Bergen op Zoom

  Een goede buur is je beste vriend. Op visite dus bij onze gezellige buurtjes in Bergen op Zoom. De Irish Pub is zaterdag 25 november van ons. Nemen we een bloemetje mee, wordt zeker een prima avondje en een mooie gelegenheid elkaar eens goed te leren kennen. Wij zijn Squander Squad!

 • vr
  08
  dec
  2017
  21:00StudioGonz

  StudioGonz organiseert eens in de zo veel tijd een Friday Folk feestje en laten wij, van Squander Squad, nu net dol zijn op Friday Folk feestjes. En op blokjes kaas, maar dat komt vast ook goed in Gouda. De avond kan nu al niet meer stuk, zeker het weekend na Sinterklaas. Dan is het weer tijd voor een goed stukje muziek, Squander Squad muziek! Tot 8 december.

 • za
  09
  dec
  2017
  21:00Café de Sjoes Roosendaal

  Het is er weer tijd voor, de "berrr" zit weer in de maand. Op zaterdag 9 december toveren we café De Sjoes in Roosendaal weer om tot de pubbigste kroeg van de stad. Guinness, Irish stew en de kleine dikke kabouters van Squander Squad. Dansen tot je er bij neervalt. Je hoeft helemaal niet met het vliegtuig om een avondje in Ierland te verblijven.

 • vr
  22
  dec
  2017
  n.n.b.Gebouw T Bergen op Zoom

  Een match made in heaven. Wat een feest. En iets met eenden. We mogen de avond aftrappen waarop Pater Moeskroen komt spelen in Gebouw T, bij onze buurtjes in Bergen op Zoom. Ff sfeer maken, publiek overrompelen en daarna, onder het genot van een biertje luisteren naar de Nederlandse meesters van de folk. Leuk hoor!

 • za
  20
  jan
  2018
  18:20De Moriaan Roosendaal

  Een besloten feestje in Roosendaal? Echt niet, het is bekend, wij spelen tijdens het officiële Telbal in Roosendaal. Na het rondbrengen van de Kwakkelkrant is er een feestje, ter ere van alle bezorgers. Met een hapje en een drankje en een stukje fijne muziek van Hepie en de Hepies. Als dat geen topfeest wordt, weten wij het ook niet meer!

 • zo
  25
  feb
  2018
  17:00Bierreclamemuseum Breda

  GEANNULEERD! Helaas, wegens blessures kunnen we helaas niet komen spelen in Breda, maar niet getreurd, we plannen een nieuwe datum!

  De vorige keer ging het dak er al af. Hoe moet dan dan nu? Neem je paraplu mee voor weer een fantastisch middagje/avondje in het gezelligste museum van Nederland! Want in geen enkel ander museum schenken ze zo veel verschillende bieren als in het Bierreclamemuseum. Jezelf ontwikkelen met kunst en informatie, heerlijke bieren drinken én een mooi stukje muziek van het meisje en de jongens van Squander Squad. Fiesta!

 • za
  10
  mrt
  2018
  n.n.b.De Graauwe Hengst Schiedam

  De Graauwe Hengst, een naam die klinkt als een klok. Verder laat de website ons nogal in het duister tasten. Wat weten we wel? Dat Berend 3 sleutels kwijt is en dat het vroeger de Quibus heette. Maar goed, zij willen Squander Squad, dan krijgen ze Squander Squad. Zaterdag 10 maart, in het altijd mooie Schiedam.

 • vr
  16
  mrt
  2018
  20:00D'n Bogerd in Druten

  Krijgen we mail uit Druten. Druten? Wikipedia vertelt ons gelukkig dat we naar Gelderland mogen, maar da's eigenlijk net een soort Brabant. In ieder geval dezelfde gezelligheid. Vragen ze of we in hun theater willen spelen, maar dan niet in de zaal, maar in de foyer, lekker tussen de mensen. Ook al zo gezellig. De avond voor St. Patrick's Day. Vooruit dan, beginnen we gewoon een avondje eerder. Vervelend zeg. Dus gaan we richting Druten, komen we daar ook eens een keertje.

 • za
  17
  mrt
  2018
  19:00Wilhelminaplein Someren

  We gaan niet naar Deurne, we gaan niet naar Enschede, we gaan niet naar Dordrecht, maar we gaan naar Someren dit jaar met St Patrick's Day. En dan? Er komt een grote feesttent te staan en een uitgebreid programma, ter ere van het leukste feestje van het jaar! En wij mogen komen spelen. Op zaterdagavond. Ierse bieren, gezellige Oost-Brabanders en het zooitje uit Roosendaal. Een match made in Irish Heaven!

 • vr
  06
  apr
  2018
  21:00Schouwburg De Kring Roosendaal

  Squander Squad doet de deur wel dicht. Nadat Pater Moeskroen klaar is in de grote zaal van Schouwburg De Kring, zullen wij het licht wel uitdoen. Nadat we zelf nog één of twee nummertjes hebben gedaan. Oftewel een feestje na een feestje. Want waarom zou je stoppen wanneer het net gezellig is geworden?

 • za
  14
  apr
  2018
  -Mad Molly's Irish Pub Breda

  Tja, ooievaars, beschuit en muisjes en poepluiers gaan niet zo goed samen met een feestje in de gezelligste pub van West-Brabant. Weet je wat we doen, we plannen gewoon een nieuwe datum, van de zomer, lekker zweten!

  Dat was leuk zeg. Squander Squad tijdens het jazzfestival van Breda in Mad Molly's. Biertje, dansje en uit volle borst meezingen! Gelukkig hebben we de foto's nog...
  En wat nog veel leuker is, de liefde is wederzijds! Mogen we het gewoon nog eens dunnetjes over komen doen. Zaterdag 14 april terug naar Breda, terug naar Mad Molly's. En je weet wat ze zeggen over de tweede keer...!

 • do
  03
  mei
  2018
  20:30Geheim

  Squander Squad gaat weer eens trouwen, nou ja, we mogen er weer eens bijzijn. Jurk, mooi pak en een gezellige openingsdans. Vast Drunken Lullubies, dan wordt het een enthousiast huwelijk! En wij mogen getuigen, als we de ringen maar niet laten vallen. Waar, da's geheim, want wij zijn het cadeautje van de bruidegom voor de bruid. Kan niet beter!

 • zo
  27
  mei
  2018
  n.n.b.Ovezande

  Klomppop 2018 met Squander Squad. Een meer dan tof festival in de Zak van Zuid Beveland. Met bands als Moss, Rondé en Kraantje Pappie.
  Na een try-out deze zomer in Ovezande, mogen we terugkomen voor de real deal. Naar alle waarschijnlijkheid spelen we in de middag een akoestisch setje en even later nog versterkt. Da's dus 2 keer Squander Squad voor de prijs van één! Tot dan!

 • vr
  01
  jun
  2018
  n.v.t.Ergens in de buurt van Utrecht

  JA, JA, JA, en nog eens JA! We blijven voorlopig op onze roze wolkjes rondhangen. We mogen weer figureren op een trouwerij. En we gaan deze keer richting Utrecht. Een feestje in festivalstijl, of wij interesse hadden. En of we interesse hebben! Toch die openingsdans nog maar eens goed instuderen.

 • za
  23
  jun
  2018
  13:00Fort Everdingen

  WÁTTUH? Nou enige uitleg is op z'n plaats. PINT is een "bierconsumentenvereninging". Jaja, da's een mooie omschrijving. Maar nou organiseren zij een leuk dagje voor de leden. In Fort Everdingen, van de Hollands Waterlinie. Oftewel, een dagje geschiedenis opsnuiven, onder het genot van het consumeren van bier. Daar moeten we bij zijn, voegen we nog wat muzikaal geneuzel toe. Klinkt als een goeie combi.

 • za
  14
  jul
  2018
  19:00Nisse

  We gaan terug naar de Zak van Zuid-Beveland, want het is daar altijd goed toeven. Niet naar Ovezande, maar naar hun buren in Nisse. Daar houden ze ook van goede muziek en gezelligheid. En Squander Squad dus, want we mogen komen spelen tijdens het muziekfestival daar. Het lijkt wel een echte tour daar in Zeeland, De Squander Zak Tour, nu nog bandshirts! Heel de dag allerlei muziek en vanaf een uurtje of 19.00 Squander Squad.
  http://www.pastorale.nl/

 • wo
  15
  aug
  2018
  21:30Vrouwenhofpark Roosendaal

  Twee lokale talentvolle bands betreden op woensdag 15 augustus het podium van Palm Parkies in Roosendaal tijdens Parkies Pop. Gelukkig vindt de organisatie Squander Squad talentvol en lokaal! De avond begint om 20:15 met funky band HIP en wordt door ons met een flinke dosis feestfolk afgesloten om 21:30. Lekker weertje, lekker biertje en lekkere muziek op deze zomeravond in het Vrouwenhofpark.

  www.palmparkies.nl

 • wo
  22
  aug
  2018
  20:30Spiegeltent van Tijnplein Naaldwijk

  Bijna een hele week lang is het feest in Naaldwijk!! En wie feest zegt of roept, zegt of roept natuurlijk Squander Squad. We zijn dan ook gevraagd om op woensdag 22 augustus te komen spelen. Samen met de folkband Woodworks gaan we er een folkfeest van maken in de Spiegeltent.

  www.naaldwijksefeesten.nl

 • za
  01
  sep
  2018
  17:00 Park Weijtendaal in Wijhe

  Een Keltisch Festival tijdens de Wiejese Diekdaegen. Watte? Nou een Keltisch Festival daar in Overijssel. Met een strongest man competitie. Misschien slaan we die maar over. Maar spelen komen we wel. En hoe! Dan zullen we eens kijken hoe Keltisch iedereen is daar! En kijken of ze van een stoempertje houden, wordt vast een leuk dagje uit! Nog maar een paar nachtjes slapen...

  www.diekdaegen.nl/keltisch-festival-wijhe

 • za
  08
  sep
  2018
  16:00Havenplein Zierikzee

  Verschillende muziekoptredens op bijzondere binnen- en buitenlocaties in Zierikzee. Het gratis tweedaagse muziekfestival Muziek Monumentaal is elk jaar voor en tijdens de Nationale Open Monumentendag. Aangezien wij zelf ook al richting 'monumentenleeftijd' gaan mag Squander Squad het programma van zaterdag op het Havenplein afsluiten om 16:00.

  http://www.muziekmonumentaal.nl/

   

 • za
  22
  sep
  2018
  21:30Mad Molly's Irish Pub Breda

  Poging 2 van optreden 2. Vorige keer bleek onze bassist net vader te zijn geworden, vlak voor het optreden in Breda. Hebben we het toch maar even uitgesteld. Guinness en beschuit met muisjes is niet de beste combinatie. Guinness en Squander Squad daarentegen wel. Komt allen, naar de kleinste, gezelligste en warmste pub van Zuid-Nederland. Dat wordt zweten als vanouds!

  www.madmollysirishpub.nl

 • do
  25
  okt
  2018
  21:30Schouwburg De Kring Roosendaal
  Harmonie Oranje is uitgenodigd om dit jaar het bevrijdingsconcert te organiseren, waarbij stil wordt gestaan bij de bevrijding van Roosendaal in 1944. Nu zijn wij met Squander Squad wederom gevraagd om na afloop een gepast feestje te bouwen in de foyer en daar zeggen wij geen nee tegen. Er zijn zelfs plannen voor een samenwerking tijdens het optreden van de harmonie. Is me dat wat?!
  De afterparty begint direct na het concert om 21:30.
  Voor het bevrijdingsconcert kunnen op dit moment nog geen kaarten gekocht worden.
 • za
  19
  jan
  2019
  n.n.b.Café de Sjoes Roosendaal

  Het eerste optreden met onze nieuwe bassist is gepland. Wat? Wie? Nou onze nieuwe bassist zal op zaterdag 19 januari acte de présence geven tijdens ons, inmiddels, jaarlijkse feestje in Café de Sjoes in ons eigen Roosendaal. Zoals eerder gezegd, de Ierste kroeg van ons mooie stadje.
  En hoe zit het dan met Erik? Nou die komt ook nog een paar laatste nummertjes meespelen. Kunnen we het goed afsluiten. Kan iedereen daarna z'n adresgegevens uitwisselen, blijven we toch in contact met elkaar. Iedere kerst een kaartje! Tot De Sjoes!

 • vr
  01
  feb
  2019
  n.n.b.n.n.b.

  Een feestje voor een goed doel? Sponsoren vermaken? Ja en ja, wij zijn van de partij. Wij zijn het gezellige, sfeervolle muzikale behangetje. Nog net geen bloemetjesbehang, maar wel net zo huiselijk. Wat een gezelligheid en Squander Squad natuurlijk!

 • za
  16
  mrt
  2019
  21:30Wilhelminaplein Someren

  Na het succes van vorig jaar, mag Squander Squad dit jaar terugkomen om de boel af te sluiten. Was het vorige keer al een dolle boel, dit jaar belooft het een nóg groter feest te worden. Dansen, groene pinten en feesten tot in de kleine uurtjes, daar in het mooie Someren!

 • zo
  17
  mrt
  2019
  17:30Café Breurs Sevenum

  Squander Squad viert dit jaar St Patrick's Day in Sevenum. In Café Breurs zullen we eens kijken hoe Iers ze daar zijn. Dat wordt dansen, springen en meezingen en ongetwijfeld de nodige Ierse biertjes nuttigen. Op naar Limburg voor het leukste folkfeest van het jaar. Gaan we gewoon weer eens terug naar Sevenum.

 • za
  13
  apr
  2019
  20:30Café Kerkzicht Zegge

  Celtic Night in Café Kerkzicht in Zegge. Een heuse folkavond, samen met Boxin' The Vox en Woodworks. Woodworks kennen we al, Boxin' The Vox klikt vast ook prima. Wordt weer hartstikke gezellig!
  Bandje in het café, bandjes in de zaal, heel de avond ambiance en laten we nou net dol zijn op ambiance. Kunnen we geen genoeg van krijgen. Dus allemaal op de fiets naar Zegge, is prima te doen.

 • zo
  05
  mei
  2019
  n.n.b.Tongerloplein Roosendaal

  De kogel is door de kerk! Wij spelen dit jaar met Squander Squad op het enige echte bevrijdingsfestival in ons eigen Roosendaal. Niet met onze DJ-set in het park, maar op het mooie Tongerloplein. De tijd is nog even een puntje van onderhandelen, zelf willen we om 11.00 uur beginnen en dan 7 uur aan een stuk spelen, maar de organisatie komt daar nog op terug...

 • za
  11
  mei
  2019
  20:00Stadsbrouwerij De Koperen Kat te Delft

  De Koperen Kat! Wat een naam, het zou een Suske en Wiske album kunnen zijn. Maar het is nog beter, het is een heuse stadsbrouwerij. En wij, ons stelletje Brabantse Folkfeesters, mogen komen. Iets met een feestje, kunnen we gelijk even cultuur gaan snuiven in de binnenstad. Het moet niet gekker worden! Delft, here we come!

 • za
  06
  jul
  2019
  n.n.b.Ergens in Standdaarbuiten

  Nou goed, je hebt dus Jasper, van Squander Squad zeg maar. Die heeft ergens gewerkt, waar eerst ook iemand werkte, zeg maar. Die is nu ergens anders gaan werken, maar wilde wel graag een feestje houden deze zomer, zeg maar. Nou en toen dacht ze aan de gezelligste folkband van Zuid-Nederland en stiekem ook daarbuiten, zeg maar. Dan hoef je geen Einstein te zijn om te snappen dat wij dus daar gaan spelen, gezellig hoor. In Standdaarbuiten...zeg maar.

 • za
  27
  jul
  2019
  n.n.b.Héél ver weg...

  Nog niet 100% bevestigd, maar wel 99.9%, dus alvast maar in onze agenda geblokt.

 • di
  27
  aug
  2019
  n.n.b.Niet zo ver weg gelukkig

  Binnenkort bevestigd, maar vooralsnog geheim...

 • vr
  30
  aug
  2019
  zo
  01
  sep
  2019
  21:00Theater De Kring Roosendaal

  Een heus theaterfestival in ons mooie Roosendaal. Op verschillende locaties met verschillende voorstellingen. En daarna is het "nazinderen"! In het theatercafé treden diverse artiesten op, waaronder Squander Squad op zaterdag 31 augustus.
  Zullen we onze theatershow eens voorgeven. Jarek heeft altijd al een monoloog willen houden op het podium en Wieske kan neusfluiten op een éénwieler! Als dat niet bijzonder is?!

 • zo
  17
  nov
  2019
  n.n.b.Bierreclamemuseum Princenhage

  Na 2,5 jaar op de wachtlijst te hebben gestaan, mogen we toch op audiëntie komen in het Bierreclamemuseum te Princenhage, je weet wel, bij Breda. Blijkbaar wil iedereen daar komen spelen, want er is een gaatje vrij in november 2019. 2019! Is dat wat? Maar goed, de datum is geprikt. Kunnen we nog even repeteren voor die tijd. Moet het vast goed komen.
  Nu al zin in!