Agenda

 • za
  19
  jan
  2019
  Café De Sjoes Roosendaal

  Zaterdag 19 januari zwaaien we Erik uit en heten we Paul officieel welkom als bassist van Squander Squad.
  Is dat geen reden voor een feestje?
  En ook nog eens een gratis feestje!!!
  Met de lekkerste bieren!!!
  En een lekker stukje muziek erbij!!!
  Beter kunnen we 2019 toch niet beginnen!

 • za
  16
  mrt
  2019
  Wilhelminaplein Someren

  Na het succes van vorig jaar, mag Squander Squad dit jaar terugkomen om de boel af te sluiten. Was het vorige keer al een dolle boel, dit jaar belooft het een nóg groter feest te worden. Dansen, groene pinten en feesten tot in de kleine uurtjes, daar in het mooie Someren!

 • zo
  17
  mrt
  2019
  Café Breurs Sevenum

 • za
  13
  apr
  2019
  Café Kerkzicht Zegge

 • zo
  05
  mei
  2019
 • za
  11
  mei
  2019
  Stadsbrouwerij De Koperen Kat Delft

 • za
  22
  jun
  2019
  n.v.t.De Sjoes Roosendaal

  Wij zijn zo leuk op feestjes. Héééél leuk en het mooiste is, anderen vinden dat ook. Dus mogen we weer op komen draven op een feestje. Jammer is alleen dat het besloten is, dus de meerderheid van Nederland zal het moeten doen met de foto's en de verhalen. Maar goed, blijven we wel lekker exclusief!

 • za
  06
  jul
  2019
  n.v.t.Standdaarbuiten

  Het is zo ver, we mogen komen spelen op besloten feestje nummer 100. En wat extra leuk is, het is bij een collega van Jasper. Je weet wel, die ene. Nou en die dacht, feestje? Vragen we Squander Squad wel. Dan hebben de gasten ook nog wat te dansen en mee te zingen. Zal vast weer wel uitdraaien op een gezellige bedoeling daar in Standdaarbuiten. Nemen we nog een lichtje mee, voor een optocht.

 • zo
  07
  jul
  2019
  12:30Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep

  Men neme een landgoed en brengt daar een aantal microbrouwerijen tezamen. Dan heb je een bierfestival. Laat dat nu net onze grootste hobby zijn. Vooral die van Wies, die is dol op speciaalbier. En toen vroegen ze dus; "Squander Squad, vinden jullie het leuk om daar te komen spelen?" Nou en toen zeiden wij dus; "Jazeker, wij komen graag spelen op een bierfestival!"
  Geregeld, zien we elkaar in Nieuw Vennep. Komen we daar ook een keertje.

  https://hoppigbierfestival.nl/bierfestival-zomereditie-2019/

 • za
  27
  jul
  2019
  23:30Centrumplein Wolvega

  Waar? Nou daar, in Wolvega, hebben ze dus een jaarlijks V/Folkfest. En dat schijnt de rit er naartoe best waard te zijn. Het busje is gereserveerd, onze vakanties geannuleerd. Op naar Friesland, daar hebben we namelijk nog niet gespeeld. Hopen dat ons daar een beetje begrijpen, anders beelden we het wel uit. Is toevallig een hobby van Paul hebben we ons laten vertellen. Maar goed, er is nog plaats in de bus, mag je nog zelf rijden ook! Hachee!

 • di
  27
  aug
  2019
  19:00Emile van Loonpark Roosendaal

  Maar liefst 17 keer werd het afgelast in Roosendaal. Het meest geannuleerde evenement van West-Brabant, maar nu is het dan zo ver, Roosendaal Swingt gaat door. Met allerlei regionaal talent en Squander Squad dus. Snappen we zelf ook niet zo veel van, maar goed, we staan er wel. En natuurlijk heerlijk met de bakfiets. Is Jasper dol op. Haalt hij gelijk de rest van de band op. Alleen het drumstel is altijd lastig. Tot in het park, lekker swingen!

 • za
  31
  aug
  2019
  n.n.b.Theater De Kring Roosendaal

  Theater? Wij zijn dol op theater. Jamy is nog druk aan het repeteren voor zijn one-man-show. Behandeld hij diverse thema's die voor hem belangrijk zijn, onder andere vegatische kroketten en de verzanding van de Lek. Hij moet alleen nog een rode draad zien te vinden.
  En nu mogen we alvast even sfeer komen proeven in de theaterwereld. Wij zijn de "nazinderact" tijdens dit nieuwe festival in Roosendaal. Dat wordt zinderen waar je bij staat. Na alle voorstellingen op die zaterdag sluiten wij de boel daar af, zijn we goed in.

 • za
  21
  sep
  2019
  n.n.b.Kasteel Arcen

  Een droom die uitkomt! We spelen op een heus fantasyfestival. Zijn we een keertje niet overdressed, maar underdressed met onze jasjes. Kunnen we eens uitpakken met onze elfenpakjes.
  En muzikaal? Nou, het beloofd een fraai feestje te worden. Onder andere Rapalje speelt tijdens deze editie van Elfia.
  Dus haal je orcmasker uit de kast, poets je ridderhelm nog eens blinkend en schmink je mooiste trollengezicht en dan zien we je 21 september in Arcen. RAAARGH!!! (onze beste monsterkreet...)

 • za
  05
  okt
  2019
  n.n.b.Ook geheim

  Zo goed als zeker, maar toch nog geheim. Wij zijn dol op geheimzinnigheid. Dat komt goed uit! Wordt binnenkort aangekondigd. Hou ons in de gaten, maar dat deed je toch al!

 • za
  19
  okt
  2019
  n.v.t.Vught

  Tegenwoordig is het geen trouwfeest meer, wanneer Squander Squad niet is geweest. We zijn weer van de partij. En deze keer schijnt het bruidspaar te houden van Ierse dans. Dat schept verwachtingen! Gelukkig hebben wij die verwachtingen vakkundig de grond in geboord. Dan zijn we ook het leukst. Maar goed, trouwerijen vinden we leuk. Openingsdans, mooie locatie, taartje en Jamy mag deze keer de bruid weggeven. Bijna jammer dat het besloten is.

 • zo
  17
  nov
  2019
  17:00Breda

  Na bij 2,5 jaar mogen we weer op audiëntie komen bij onze vrienden van het Bierreclamemuseum. In november hebben ze nog een gaatje in de planning. En wij zeggen daar natuurlijk geen 'nee' tegen. We kunnen ons de laatste keer nog goed voor de geest halen. Wat een publiek, wat een mooie biertjes en wat een warmte. Buiten vroor het, maar binnen droop het vocht van het plafond.
  Nu dus onze tweede keer. Eigenlijk zouden we dit een tijd terug al hebben gedaan, maar toen moest onze toenmalige bassist zo nodig vader worden. Nu komt het vast goed in het Bierreclamemuseum.

 • za
  14
  dec
  2019
  22:00Mad Molly's Irish Pub Breda

  Als wij ooit nog onze eigen pub openen, dan wordt deze precies zoals Mad Molly's in Breda. Goed bier, gezellig warm en vooral heel veel leuke en lieve mensen. Wat komen we graag daar in het Schoolstraatje. Vorige 2 keren was er al een mooi feestje, maar nu belooft het nóg warmer, natter en gezelliger te worden. Duurt nog even, maar wanneer we de Sint weer hebben uitgezwaaid en net voor het kerstdiner hebben wij nog snel een date in Breda!