Nieuws

Folklente?!

Het heeft even geduurd, toen dachten we dat we mochten en toen toch weer niet. Maar nu…lijkt…het…dan…toch…zo…ver?! En wat is er mooier om te beginnen met spelen, dan tijdens St Patricksday?
We gaan dit jaar op zaterdag naar St Oedenrode. En verder? Nou, we proberen gewoon nog een keer Mad Molly’s in Breda op z’n kop te zetten. Wies heeft haar cupholder en zweetband al klaarliggen. Het belooft een prachtige folklente te gaan worden!

Nieuwe optredens

Het lijkt er dan toch van te gaan komen, de dame en heren van Squander Squad live te kunnen aanschouwen. Afgelopen week is de aftrap geweest tijdens een besloten verjaardagsfeest. Komende weken staat er meer leuks te wachten. Wel veelal besloten, dus mocht je ons nu ook aan het werk willen zien, neem dan even contact met ons op via info@sqsq.nl
Dan denken we even mee over een leuk concept om ook bij jou in de voor- of achtertuin op te komen treden. Wij vinden alles leuk!
Hou verder onze Instagram en Facebookpagina in de gaten, voor nieuwe data!

Squander Squad’s Drunken Lullabies

Geen bevrijdingsfestival dit jaar. Maar om de vrijheid ook dit jaar te vieren, brengen wij de feestvreugde naar jullie toe. Check hier onze nieuwe (thuis)video van Drunken Lullabies. Sláinte!!!


Squander Squad update

Helaas kunnen wij nu niet het podium op, niet bij elkaar komen om te spelen of een gezellig een biertje te drinken met elkaar. En jammergenoeg ontvangen we meer afgelastingen dan aanvragen op dit moment.
Maar!!!!! We proberen wel af en toe eens een Squander Squad video te maken om toch de nodige feestvreugde de wereld in te slingeren!
Houd de website en www.facebook.com/squandersquad in de gaten voor alle ins en outs!


Gigstarter

Het boeken van Squander Squad gaat het snelste en beste via www.gigstarter.nl/artiesten/squander-squad. Via deze link kom je terecht bij onze pagina, waar onze info te lezen is en reviews van onze eerdere optredens. Vanzelfsprekend louter lyrische beschrijvingen van onze zegetocht langs diverse podia in Nederland. Kijk eens en neem vrijblijvend contact met ons op, voor een offerte voor een optreden bij je thuis op zolder, de hockeyclub, studentenvereniging, of schoolfeest!!