Nieuws

Nieuwe foto’s mét Erik

Het werd wel eens tijd. Bandfoto’s met alle 6 de leden van Squander Squad. Dus inclusief Erik. Want die heeft z’n stageperiode officieel afgerond. Scriptie ingeleverd over de mandoline, eindgesprek, je kent het wel. Maar nu dus officieel (weer) lid van de band. Met dank aan Nomi hebben we, na een enerverend ochtend bij de plaatselijke atletiekvereniging nu weer een aantal mooie bandfoto’s. Een aantal al gedeeld via socials, maar je komt ze de komende tijd vast nog vaker tegen!

Goed nieuws!

De komende tijd zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om Squander Squad live aan het werk te zien. Zo gaan we terug naar Sliedrecht, na lange tijd, naar Oud-Naalden en zelfs een tof festival in België. We werken de agenda zo snel mogelijk bij. Kortom, je hebt geen goede reden om ons niet te komen bewonderen.

Gigstarter

Het boeken van Squander Squad gaat het snelste en beste via www.gigstarter.nl/artiesten/squander-squad. Via deze link kom je terecht bij onze pagina, waar onze info te lezen is en reviews van onze eerdere optredens. Vanzelfsprekend louter lyrische beschrijvingen van onze zegetocht langs diverse podia in Nederland. Kijk eens en neem vrijblijvend contact met ons op, voor een offerte voor een optreden bij je thuis op zolder, de hockeyclub, studentenvereniging, of schoolfeest!!