Nieuws

Squander Squad’s Drunken Lullabies

Geen bevrijdingsfestival dit jaar. Maar om de vrijheid ook dit jaar te vieren, brengen wij de feestvreugde naar jullie toe. Check hier onze nieuwe (thuis)video van Drunken Lullabies. Sláinte!!!


Squander Squad update

Helaas kunnen wij nu niet het podium op, niet bij elkaar komen om te spelen of een gezellig een biertje te drinken met elkaar. En jammergenoeg ontvangen we meer afgelastingen dan aanvragen op dit moment.
Maar!!!!! We proberen wel af en toe eens een Squander Squad video te maken om toch de nodige feestvreugde de wereld in te slingeren!
Houd de website en www.facebook.com/squandersquad in de gaten voor alle ins en outs!


Gigstarter

Het boeken van Squander Squad gaat het snelste en beste via www.gigstarter.nl/artiesten/squander-squad. Via deze link kom je terecht bij onze pagina, waar onze info te lezen is en reviews van onze eerdere optredens. Vanzelfsprekend louter lyrische beschrijvingen van onze zegetocht langs diverse podia in Nederland. Kijk eens en neem vrijblijvend contact met ons op, voor een offerte voor een optreden bij je thuis op zolder, de hockeyclub, studentenvereniging, of schoolfeest!!